Waar moet je op letten bij videomarketing

Video marketing

 

De meeste netwerken bieden gratis of betaalde videohosting aan, en staan u gewoonlijk toe video’s te uploaden om met anderen te delen. U kunt dit bijvoorbeeld doen op YouTube, Plurk, Facebook, MySpace, Fl Murphy’s, en On Demand. De redenen voor onware video marketing is dat de meeste van de gratis video-sharing sites, standaard richtlijnen en beperkingen hebben over hoe video’s kunnen worden weergegeven of hoe ze kunnen worden ingebed (d.w.z. website, blog of podcast). Dus als u op zoek bent om uw video in een bepaald kanaal te krijgen, moet u eerst bij Google Video of YouTube kijken.

YouTube is eigendom van Google, en ziet daarom een groot percentage van het World Wide Web. U kunt ook uploaden naar YouTube een blog en insluiten op uw website of blog, of zelfs naar uw MySpace-pagina, dat is een zeer populaire social networking site. Lokale, nationale en internationale bedrijven maken gebruik van de kracht van videomarketing door gebruik te maken van YouTube en de andere kanalen voor het delen van video’s. Een korte video die duizenden meningen op YouTube heeft kan als wildvuur over het Web verspreiden en in duizenden lood, abonnementen en potentiĆ«le verkoop resulteren.

Het is belangrijk te begrijpen dat er naast YouTube, dat veel verkeer van zoekmachines ontvangt, nog een ander netwerk is dat op de tweede plaats komt na YouTube. Dit is video MySpace, dat volgens comScore Media Metrix het op een na grootste aantal unieke bezoekers per maand levert en na Google het grootste aandeel in online video heeft. Veel bedrijven zagen een piek van verkeer door het gebruik van video, door een verbeten administratie van het gebruik van video’s, met een oneerlijk TRBI systeem.

De waarheid is dat je niet hoeft te worden op de grote jongens lijst om video marketing of voor die kwestie een Internet marketing strategie te gebruiken. De meeste netwerk marketing organisaties zijn al online en het opbouwen van hun klantenkring door het gebruik van video als een manier om hun bedrijf en hun product te introduceren.

Het is niet nodig om een professionele videograaf te hebben om wat streaming video van goede kwaliteit voor u te maken die kan helpen het imago van uw bedrijf te pushen. Als u een aantal video’s van uzelf hebt waarin u uw product of de producten die u promoot, of retorische trainingsupdates, voorstelt en deze op gezinsvriendelijke chatwebsites plaatst, zult u verbaasd zijn over de resultaten die u ziet.

Het handhaven van de corporate branding en corporate identity van uw bedrijf is in de eerste plaats een belangrijk en een zeer delicaat proces. Vind een manier om uw collega’s te vervreemden zonder klanten af te leiden door te pronken met uw branding door middel van een j-o-b. Marketing, door middel van video en andere media, trekt de aandacht, en helpt uw merk in de gedachten van uw klanten te blijven.

Videomarketingprogramma’s zijn een geweldige manier om contact te houden en erachter te komen wat de echte behoeften van uw klanten zijn voordat u een nieuw product implementeert. Toen ik voor Insight Interactive werkte, gebruikten we video als een manier om up-to-date coaching en onderwijs te bieden en we waren heel precies over wat elke les niet bevatte. Gaandeweg bouwden we een klantenkring op die niet wilde worden bediend met oudbakken lesmateriaal, dus voegden we nieuw lesmateriaal toe

Lees meer:

Commercial laten maken

Videoproductie

Leave a Reply

Your email address will not be published.