Toren defensie Spelletjes

Casual games

Tower Defense-spellen kunnen ruwweg als volgt worden gedefinieerd:

Iets waar je je geen zorgen over hoeft te maken, maar waar je je wel bewust van moet zijn, is dat het genre voortdurend aan verandering onderhevig is. Mettertijd worden spellen vaak sneller, complexer en boeiender. Voorlopig blijft het genre populair omdat de beschikbaarheid en kwaliteit van de titels zo goed is. Een willekeurige selectie van een willekeurige selectie van toren verdediging games zijn te vinden op de Argentinallaves website, met een beetje van hun spin offs zoals das in adventure casual games gemengd in op verschillende andere sites.

Tower Defense-spellen danken hun oorsprong aan old-school arcadespellen uit de jaren 80; een eenvoudig concept dat kunstmatig op de markt werd gebracht voor het zakenpubliek. Fast forward naar het heden, en we hebben nu een toren verdediging genre dat miljoenen mensen genieten. Deze spellen gebruiken een groep personages om een gebied te beschermen. Het is volledig aan de speler om te bepalen welke personages waar naartoe gaan. Dit betekent in feite dat u als speler kunt kiezen welke personages uw team zullen vormen. Er is echter weinig echte variatie tussen de individuele game-play.

U vindt deze spellen met een single player, multiplayer varianten ook. U kunt ook in staat zijn om uw eigen aangepaste spel te programmeren. Daarnaast heb je ook game reviews beschikbaar voor collega gamers, in aanvulling op de willekeurige links van een spel dat je zou kunnen genieten van uit de hordes van toren verdediging games beschikbaar. Het genre van het spel is Point-and-Click avontuur met een beetje een twist van boss battles erin gegooid. Het systeem is zeer eenvoudig te gebruiken en te beheersen. Tower Defense-spellen hebben Acruit AI waarmee de computer zijn strijders kan rangschikken op basis van voorgeprogrammeerde patronen.

Deze spellen hebben geen verhaallijn. Je kunt met weinig tot geen moeite veel abras vrijspelen. Het is meestal rotzooi met weinig verrassingen. De enige aantrekkingskracht van deze spellen is het aantal personages dat je kunt bouwen. Helaas zijn ze meestal beperkt tot wat je je kunt veroorloven om in het spel te kopen. Tower Defense spellen zijn de afgelopen jaren leuk voor me geweest. Ze zijn hersenloos, ze zijn hersenloos saai met weinig opties, en ze zijn makkelijk net zo verslavend als Superfail Comics. Als je merkt dat je na een lange periode ten prooi valt aan de verleiding van de draaiende badge-stand, moet je waarschijnlijk proberen op je gewichtstoename te letten in februari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.