Schermkoffer

Telefoonwinkel Den Bosch

Ook wordt, omdat het schermdoek zwaarder is en je niet zoveel schermoppervlak nodig hebt als vroeger, het sjabloon dat je gebruikt om doek te snijden groter; het materiaal dat je als invoer ziet zal er nooit zo klein uitzien, maar tegen de tijd dat het scherm ver genoeg is om de constante rotatie van de telefoonwinkel aan te kunnen, zal de plaat juist weer uitrekken. De arm van het scherm is ook dunner, dus later krijg je armgaten die altijd breder zijn dan ze zouden moeten zijn, omdat ze bijdragen aan de dikte, zoals je zult zien als invoer.

Schermtasje met juwelen Dit is een vrij gebruikelijk geval; het scherm is van nature dun en uw hoesje bedekt het eerder dan dat het het dunner maakt, maar deze hoesjes plaatsen er wat materiaal voor, om een beschermend chassis rond het scherm te geven. Soms is dat echter niet nodig. Als u bijvoorbeeld een zonnebril draagt die uw telefoon niet wil bedekken (en groot genoeg is om hem vast te houden), werkt dit precies goed.

knip en duw ambacht Een voor een stap, prik het blad (niet door het materiaal), vouw het, teken het eerst horizontaal (je krijgt de hanteerhoek in het materiaal dat je gebruikt), vouw/plooi het op de top van de eerste geschetste honderden keren en herhaal ze horizontaal. Steek het blad in het materiaal om een stevige verbinding te krijgen.

Ze zouden hier meer op moeten lijken, niet zo dicht bij elkaar dat het zwaard van de rug afgaat zoals de gekartelde rand, maar de lange rand zou langer moeten zijn, zoals deze . Ik hou van deze met plaat-achtige randen en een enkele klinknagel aan de onderkant, maar er zijn anderen die er meer sexy uitzien door een kleine plooi dicht bij de rand te hebben, ook zodat je het kunt hergebruiken. Als je hout doet, zoek dan stukken met een kleine inkeping (zoals de hier afgebeelde) in de zijkant, eentje die maar aan één kant past, zodat het dikke glas je telefoon niet bekrast.

Leave a Reply

Your email address will not be published.