logo ontwerp delft

Social Media, Facebook, Twitter, Instagram, Icons

Dus je hebt een goed logo in gedachten, maar weet niet waar je het moet plaatsen. Of je weet wat je wilt, je gaat maar al te graag naar een plaatselijke winkel om het op utopieën, kartonnen kokers, confetti wakker te laten worden, etc.

Het is logisch dat u prijzen wilt vergelijken. Stel dat u een witte envelop wilt met uw bedrijfslogo erop. De prijzen van vandaag zijn een beetje gedaald, tot 30 cent per logo. De kosten zijn inclusief bedrukking, als u het logo ophaalt en terugbrengt naar de winkel. Dus wat zijn de voordelen van het laten maken van een geweldig logo? Moet je de grafische look upgraden? Duurt het wat langer om je item te ontvangen en te betalen? Hoeveel en hoeveel kan het bedrijf zijn waarin u het wilt plaatsen?

Het is duidelijk dat het hebben van een goede foto van uzelf of uw bedrijf het imago dat u aan uw klanten presenteert, ten goede komt. U kunt gemakkelijk steeds meer mensen bereiken met een creatief grafisch logo dat uw bedrijf vertegenwoordigt. Ik gebruik het logo het liefst als visitekaartje en plant bij het uitdelen van mijn eigen bedrijfsvisitekaartje of flyers. Het geeft een geweldige kwaliteit, een mooie schone final touch. U kunt de afbeelding binnen enkele minuten of tijdens een weekend wijzigen zonder de post uit te hoeven geven om een ​​professioneel ogend visitekaartje af te drukken. Naast geweldige graphics aan de binnenkant, is dit een behoorlijke steun voor uw bedrijf.

Dus de vraag is nu wat doe je? ofwel de telefoon pakken en de grafisch kunstenaar bellen of Google gebruiken om te zoeken welke ontwerper het dichtst in de buurt is/het handigst is? In deze tijd hebben we direct toegang tot een zeer groot aantal ontwerpers. Met gedegen communicatie en wat onderzoek kunt u ontwerpers vinden die niet bij u in de buurt zijn (hopelijk heeft u een lokale ontwerper gekozen) en persoonlijk met hen praten om te zien in welke stijl van werken u zich zeker voelt. Zijn ze congruent met uw doelen voor uw bedrijf? Misschien meer in rekening brengen? Misschien zijn ze gemakkelijker om mee te communiceren. Vanuit marketingoogpunt heeft u een manier om de Amerikaanse kaart thuis af te drukken in uw lokale kaartvoorraad en het gedrukte bedrijf de taak te laten afhandelen. Dit zou een geweldige manier zijn voor de klant om iets over uw bedrijf te weten te komen.

Nu komt het moment dat je je huiswerk wilt maken.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een grafisch ontwerper en het krijgen van een geweldig stuk werk. Eerst en vooral is de factor tijd, hoeveel tijd heeft een grafisch ontwerper nodig? Volgens audiopagina's op de recente Google-blog is 1500 woorden (ongeveer 150 tot 25 woorden per pagina) een goed gemiddelde. Als u tekeningen of video's heeft die u wilt laten bedrukken met uw borden, overweeg dan om op die afstand te bestellen. Sommige ontwerpers gebruiken korte lay-outs bij het werken aan zaken als banners, of lay-outs met veel kleuren, zoals ontwerpen voor kranten of tijdschriften. Natuurlijk zijn er veel vertragingen bij de productie van kunst en vertragingen bij het drukken. Hoe meer tijd er wordt verspild aan vertragingen en hoe minder tijd wordt besteed aan het grafisch ontwerp is een voordeel. Hoe zit het met vertrouwelijkheid en kwaliteit? naar PR zou vandaag een groot probleem kunnen zijn. De snelheid van uw materialen is niet essentieel. Volgens het onderstaande citaat van Godfather: "Ik bedoelde niet dat we Low-Carb vs High-Carb spreken en geen melding maken van chocolade"… zou dit nuttig kunnen zijn? Zorg ervoor dat u uw afbeelding op het juiste formaat afdrukt om onnodige problemen met de printer te voorkomen.

U kunt het beste een grootformaatprinter gebruiken om uw grafische illustraties voor banners of borden af ​​te drukken. Hiermee kunt u het werkelijke kunstwerk opslaan als een TIF- of TIFF-bestand. Bij twijfel wil je misschien je artwork naar een online TIF- of TIFF-maker sturen. Met deze tools kunt u uw illustraties in het vereiste formaat krijgen en ervoor zorgen dat de kwaliteit die nodig is voor uw bedrijf aan uw deur wordt afgeleverd. U moet uw naam, logo en andere contactgegevens op het etiket vermelden

Wanneer uw bestelling klaar is, moet u uw artwork zo snel mogelijk indienen om de printer uw kleuren te geven in een formaat dat zij kunnen gebruiken.

Misschien wilt u ook een kant-en-klaar online faxnummer krijgen van een gerenommeerde faxserviceprovider, of een online faxservice gebruiken waarmee u uw woord naar een gemakkelijk toegankelijke faxlijn kunt sturen.

Uw boodschap over hoe goed u in uw bedrijf bent, kan op de producten van uw bedrijf worden weergegeven. Kunt u dit met uw logo doen zonder uw marketingboodschap te overdrijven? Sommige bedrijven hebben foto's op al hun producten, bijvoorbeeld Starbucks met het hoofddrankje als centraal object op hun logo, terwijl het binnen hun omgevingsthema valt. Dit is een uitstekend marketingidee dat niet alleen een hoogwaardige marketingtool oplevert, maar op de lange termijn ook een reclamebeeld aan het product toevoegt. Hoe unieker het beeld, hoe beter, welke beeldwaarden en de boodschap worden versterkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.