Hoe uw kunstwerken te verkopen?

Freelance illustrator

Zinnen hebben de neiging nogal flauw te zijn als je alleen maar probeert om bij de boodschap te blijven. Maar wanneer je een tekst samenstelt die zo aantrekkelijk, pakkend en informatief mogelijk is, begint het van zichzelf al een overtuigend effect te hebben. Mensen reageren beter op illustraties dan op tekst, dus het is een perfecte manier om hun aandacht te trekken, zelfs bij een eenvoudig onderwerp of onderwerp.

Mooie illustraties kunnen potentiƫle klanten interesseren. Ze lijken meer dan bereid om iets te proberen & geven de indruk dat het werkt, terwijl tegelijkertijd de boodschap duidelijk overkomt, omdat het op een mooie, in het oog springende manier is geschreven. Die kleine visuele invullingen of plaatjes etc. doen het aardig.

U kunt de woorden in hun geheel schrijven, of iemand een zin of citaat in de illustratie laten tekenen ( door een freelance illustrator). De meeste illustraties zijn in zwart-wit, dus ze hebben niet veel kleur of afleiding nodig. Als u wilt dat uw ontwerp zeer effectief is, kunt u gebruik maken van wat werkt om de aandacht van mensen te trekken en ze uw woorden en koppen te laten blijven lezen.

Je illustratie of berichten verkopen. Dus je hebt je illustratie af, wat doe je er dan mee? Nou, normaal gesproken zal iemand het gebruiken in zijn marketingmateriaal om mensen te laten zien waar ze het over hebben, of om geloofwaardigheid te creƫren, wat ik aanbeveel als je je kunstwerken of expertise verkoopt. U kunt het toevoegen aan uw website of nieuwsbrief. Je kunt het op je visitekaartjes en flyers zetten. Je kunt het op een CD-ROM zetten en het aan je muur hangen- gefrustreerd?

Als u een website of nieuwsbrief hebt, kunt u een ‘Voor meer informatie’-link plaatsen die gericht is op uw kunstwerk. Zeg iets als ‘Om meer te weten te komen over ‘ typ uw sleutelwoorden in’, klik hier’. Deze link kan leiden naar uw volledige kunstbeschrijvingspagina met uw CD-ROM. Door op het woord ‘klik’ te klikken kan de gebruiker op een pagina komen die hem precies vertelt hoe hij uw kunst kan kopen. In feite kunt u kiezen in hoeveel talen u uw afbeelding wilt laten verschijnen. U kunt kiezen uit een groot aantal populaire onderwerpen en infotalen die u nog aantrekkelijker kunt maken voor uw prospects.

Hoe zit het, u voegt uw afbeeldingen of illustraties toe aan uw website of Nieuwsbrief in een zin bestand. Het is geweldig voor snelle toegang tot uw downloadpagina’s en u kunt gemakkelijk tot 70 woorden toevoegen aan elk van uw afbeeldingen, zodat u bij kunt blijven met andere informatie in uw service!

Als u informatie hebt waarover u mensen wilt vertellen, bijvoorbeeld over uw vaardigheden of missie, of over een nieuw product of een nieuwe dienst die op de markt komt, dan is dit het middel bij uitstek om dat te doen. Een woord van waarschuwing is hier wel op zijn plaats. Zorg ervoor dat je de meeste dingen die je kunt zelf doet of door iemand anders, en zorg ervoor dat iemand degene is die het ontwerpen en bewerken doet. Ik zal je later in een ander artikel vertellen hoe je dat moet doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.