De kracht van de opwarming

Illustrator Eindhoven

Ik ben grafisch ontwerper (illustrator), dus dit advies is iets persoonlijker dan dat van anderen, maar het kan nuttig zijn voor jullie daarbuiten. (Sommigen vinden het misschien een beetje arrogant, eigenlijk!) Ik geef graag terug aan de gemeenschap, want we zijn een vrij grote gemeenschap. Deel uitmaken van deze gemeenschap maakt van de wereld niet alleen een eerlijke plaats, maar ook een verwarmende plaats. Laat mensen weten dat je er bent en ik weet zeker dat ze naar je toe zullen komen rennen voor advies.

Ik ben bijna op mijn hoogtepunt, maar ik ben klaar voor mijn volgende avontuur. Ik ben klaar voor het freelancen en ik ben momenteel een internet marketeer/social media consultant. Ik kan niet wachten om vooruit te komen als schrijver/repsqueeze manager, mijn passie te volgen en te delen hoe geweldig het is om deel uit te maken van deze gemeenschap.

Ik ben op zoek naar een creatief en energiek persoon, iemand die makkelijk te bereiken is met je ideeën en die ons doel in het leven deelt. De $0 hebben om uit te geven aan een ontwerper of een website kopen is één ding. Het elke maand hebben is iets anders. Ik zal je het geld geven, maar je moet werken. Misschien niet werken per se, maar werken als een hobby en je moet ervan genieten. Ik ben niet zo’n ‘dingen laten gebeuren’ type. Als je houdt van wat je doet, vind je het niet stressvol.

Ik hou ervan om makers, ontwerpers en ambachtelijke mensen te onderzoeken voor ideeën. Ik hou van onderzoek naar werk, het ontwerpen van logo’s en websites, ik hou er gewoon van om op een deskundige manier te bereiken wat ik probeer te bereiken. Als ik nu een artikel schrijf of een website ontwerp voor mijn bedrijf, ben ik in een ontspannen gemoedstoestand en doe ik precies wat ik wil doen. Ik ben niet aan het typen zoals iemand anders! Ik ben aan het creëren!

Enige tijd later ga ik beginnen met het maken en ontwerpen van deze nieuwe website. Ik voelde me gewoon erg gedreven over iets schijnbaar ontmoedigend en als het gaat om het maken van de website en het schrijven van de artikelen, hou ik van het creatieve proces. Dat is het deel waar ik van hou. Wanneer ik een beetje tijd over heb, neem ik de tijd om een andere mogelijkheid te onderzoeken en als het mijn originele ideeën naar boven brengt, doe ik het. Ik zal op zijn minst de andere bekijken en zien of het iets is dat ik kan dupliceren op dat andere profiel.

Ik ga het iets maken wat ik zelf kan doen. Als ik besluit dat ik iemand wil laten zien hoe je iets doet, dan doe ik dat. Als ik wil dat iemand anders het voor me doet, kan ik dat doen. Er zullen genoeg mogelijkheden zijn, en je hebt een keuze!

Zoals ik al zei, ik vind het heerlijk om te delen hoe geweldig de wereld kan zijn en dat het niet erg is om op een prachtige planeet te wonen en de mensen nu te laten weten hoe geweldig ze kunnen zijn. We willen onszelf niet presenteren als iets wat we haten en iets wat we zijn Ratio Jerks. Dat gezegd hebbende, ik weet dat het moeilijk is voor uw potentiële klanten om te weten hoe geweldig u werkelijk bent en wie uw talenten met hen zal delen. We moeten gewoon een manier vinden om hen te laten weten hoe geweldig en ongelooflijk we werkelijk zijn.

Wat is uw passie? Dringt u echt aan op wat mensen nodig hebben en willen oplossen en ervaren? Voel je je goed over wat je kunt doen? Als je een manier vindt om over je passie te praten om het met anderen te verbinden, voelt het zo goed om naar andere mensen te kijken die doen wat ze graag doen, en het is ook zo lonend. Ik heb een online bedrijf waar ik ga waar ik gepassioneerd over ben, jij kunt hetzelfde doen. We hebben allemaal iets dat ons drijft. Misschien is het goede voeding, of liefde en familie, of sieraden en houden van kunstnijverheid, wat het ook is, we zijn meer dan blij om het te delen met mensen over de hele wereld.

Ik had nooit gedacht dat het op deze manier zo lonend zou zijn. Het internet heeft de manier waarop mensen winkelen ingrijpend veranderd! Ik bedoel, wie zou er ooit op huurbasis winkelen bij een site die uit verschillende delen van het land van een verkoper bestelt? Waar je vandaan komt, voegt zich bij de kamer, bij de kamer, enzovoort. Het moet boeiend voor je zijn. Ik durf te voorspellen dat je ervan houdt. Ik hou ervan zoals ik doe, en dat is precies wat de energie creëert die ik dagelijks voel. Ik ben zo blij dat ik dit gevonden heb! Het is een van de meest bevredigende dingen die ik ooit heb gedaan!

 

Lees meer

Visueel vormgever 
Visueel verslag 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.