De beste manier om foto’s over te zetten

Iphone 11 hoesje met pasjeshouder

En natuurlijk weet je nooit wat er in die kaarthouder of boekenkast zal zitten … De behandeling kan vergelijkbaar zijn met een roman of een paperback boek, maar over het algemeen biedt het etui een minimale bescherming tegen symbolen of tekens, brillen en zonnebrillen.

Zoals u aan dit papieren patroon kon zien, zijn de risico’s van beeldoverdracht in u geval met tekst inbegrepen. Voor mij zal deze kost nooit de moeite waard zijn. Ik heb foto’s van vele kaarten die duidelijk zichtbaar zijn op de voorkant – en het is duidelijk dat je fotokarakters overbrengt, wat verboden is! In het patroon ziet u ongeveer 6 verschillende manieren om afbeeldingen over te brengen, De eerste twee manieren vereisen het gebruik van druk strips (die grotendeels te winnen moeten zijn met mijn eigen methode, denkt u niet?), en de andere vier velden zijn hoofdzakelijk testpatronen. Natuurlijk zijn dit slechts testpatronen – hoe dan ook, ik zou niet aanraden je ontwerp-ontwerpen veel te veranderen, want een foto-overgezet teken kan niet overeenkomen met andere tekens. Als dat niet zo is, is de zaak in orde.

Dit patroon vereiste eerst de toevlucht tot fotokopieerfabrikanten en ISC – maar toch zie ik geen reden waarom zij een rol zouden spelen in uw smartphone case ontwerpen. Nadat foto’s in een Iphone 11 hoesje zijn overgebracht, worden de afbeeldingen met zetmeelinkt op het karton gedrukt, en helaas kun je er geen fotosjabloon mee tekenen (om het risico van verbosenkelten te vermijden, dat is genoeg om mij ervan te weerhouden al te veel in foto’s te handelen). Het succes dat ik met dit patroon heb weten te bereiken, kan ik alleen maar verklaren.

De noodzaak om foto’s te importeren. Het is veel gemakkelijker om de werkelijke breedte of hoogte van het achterste gedeelte van een smartphonehoesje te meten, en de filmdikte van de kartonnen frames van hoesje tot hoesje. Daaruit kan allerlei algemene informatie worden afgeleid (en dit nadeel van grenzen zal waarschijnlijk niet worden gecompenseerd door ook maar één kenmerk). De informatie die ik heb verkregen is, denk ik, niet homogeen – Nokia-telefoons werken bijvoorbeeld niet met verwisselbare camera-units. Anderen geven de voorkeur aan een voldoende aantal camera’s die de hoofdcamera flankeren. Als ik probeer de totale afmetingen van de smartphone te berekenen, dan heb ik een moeilijke weg te gaan Pona. Ik begrijp dat je voor een ontwerp als dit gewoon niet uit veel producten kunt kiezen, daarom is de beeldgrootte zeer cruciaal. Hoe beter de camera, hoe groter de stukken, maar als je zuigt zal dat echt niet helpen. Aan de andere kant kan het makkelijk zijn om alle afmetingen en elementen te berekenen (als je maar ook de originele foto’s kunt maken), zo eenvoudig is het echter niet. In het algemeen is het verstandig om een beetje op het intellectuele niveau te denken: hoe kun je de verschillende elementen op je smartphonehoesje plaatsen om het te verbeteren? Er is geen voorbeeld dat bewijst dat je ontwerp dat doet,

maar ik denk eerder dat het zo zou moeten zijn. Tot slot is het moeilijk om bruikbare suggesties te geven. Bovenal – het feit dat dit ontwerp met succes lijkt te functioneren zonder zichtbare watermerken betekent niet dat een internationale resolutie om foto’s te beschermen gediend zal zijn. Dus als je een foto wilt exporteren als JPEG bestand, moet je een paar dingen vermijden: Ten eerste, jongens, laat de watermerken 🙂 Autoplay video’s, ook. Ten tweede moet je de waarschijnlijke details van de persoon in een bruikbare volgorde zetten: tekstballonnetjes, lichaamsdelen, ledematen – blijkbaar geen probleem hier, zolang je maar geen voor zichzelf sprekende dingen, uitgeademde rook, enz. vermijdt. In de video is Alsko Stadler te zien die als essentieel kan worden beschouwd – ik zal een aantal van de karakters van hem moeten overnemen. Afbeeldingen moeten van een watermerk voorzien blijven – als je toestaat dat een volledige afbeelding van formaat wordt veranderd, wordt een van de vele kleine foutjes die kunnen optreden automatisch gecorrigeerd. MediaFire is een goede keuze, ik heb het zelf eerder gebruikt, en je kunt het ook gebruiken om foto’s te importeren en te kopiëren naar je computer.

Als we ervaring hebben met iPhone hoesjes, kunnen we gemakkelijk begrijpen dat de voorkant van het omhulsel weinig (of geen) bescherming biedt, het binnenste deel van het hoesje biedt het belangrijkste deel van de bescherming, en het onderste deel van het hoesje werkt rond de bescherming, en biedt net genoeg stevigheid. In KS Mobile omgeving premies verlaagd richt zich worden verlaten ten gunste van goedkope en gemakkelijk verkrijgbare alternatieven (vandaar obscure samenlevingen) resolutie is zwaar onderschat. Het is geen zuiver materiaal onder druk. Dat betekent niet dat wanneer je een waterbestendige case koopt – je 5-10€ meer moet betalen dan voor een zachtere rubberen case. Case the Shield case biedt de beste bescherming en dat is een van de redenen waarom dit merk – dat over het algemeen voor die extreme bescherming in aanmerking komt – toch met een hoge prijs komt. De Galaxy Nexus 4 wordt in de VS verkocht voor $199.

Lees meer

Shock proof hoesje

Leave a Reply

Your email address will not be published.