Continue auditing

Continue auditing

Doorgaan met controleren

ContinuousAudIT biedt een duidelijk pad naar winstgevendheid en groei. Maar toch zijn er duidelijke voordelen aan continu werken. In dit artikel bespreken we enkele belangrijke voordelen hiervan.

Een eerste voordeel is misschien wel het meest voor de hand liggend: de technologie-infrastructuur van een bedrijf wordt minder afhankelijk van externe middelen. Terwijl de technologie voortdurend evolueert, kunnen bedrijven stevige interne controles instellen om veranderingen te sturen. Deze strategie kan groeien en veranderen als reactie op nieuwe innovaties en veranderingen in de sector. Op de lange termijn kan deze strategie de totale technologiekosten voor een bedrijf verlagen, vooral wanneer gehoste virtualisatie en cloudcomputing hieraan worden toegevoegd.

Op de lange termijn kan deze strategie voor kostenbesparingen zorgen op verschillende gebieden: minder kapitaal efficiënt voor de aanschaf van apparatuur en software, en lagere operationele kosten. Laten we eerlijk zijn, hoewel technologie zeker de productiviteit verbetert van degenen die het gebruiken, is het hebben van de juiste technologie niet alleen… functie. Een systeem dat goed is geconfigureerd en waarde produceert, zoals bij systemen met continue besturingssystemen, kan kostenbesparingen opleveren op de volgende gebieden:

Laten we ze een voor een bekijken.

Besturingssystemen resulteren in lagere uitgaven

Traditionele computerbesturingssystemen boden geen directe inbreng in de dagelijkse activiteiten van een bedrijf. Wat er feitelijk gebeurde, was dat de periodieke behoefte aan ondersteuning, onderhoud en automatisering het bedrijf doorgaans dwong om voor deze doeleinden toegang te krijgen tot hoog opgeleide en dure middelen binnen het eigen bedrijf. Als innovatief alternatief waren grote aantallen relatief goedkope koepelvormige servers nodig om aan de vraag naar deze speciale mogelijkheden te voldoen. Deze opstelling legde doorgaans weinig druk op de GPU's in vergelijking met de werkbelasting die op de traditionele AVC-server (Installation Manager for Viewers) werd geplaatst, wat automatisering aan de serverzijde mogelijk maakte. De AVC stelde klanten in staat om AVC-instanties aan te vragen en te besparen, wat de taakverdeling verder verhoogde en pieken verlichtte.

Cloud computing heeft geen zin, tenzij u een technisch specialist in uw team heeft

Hoewel er veel voorstanders van cloudcomputing zijn, of het nu gaat om software als een service of misschien een visualisatie van uw beslissingsboom, is het een feit dat het gebruik van software en technologische oplossingen kan variëren afhankelijk van het aantal gebruikers. Bovendien zullen geen twee wolken dezelfde kenmerken hebben.

Er zijn in wezen twee veelvoorkomende implementatieopties bij het gebruik van cloudgebaseerde services. U kunt uw software rechtstreeks in de cloud zelf hosten of u kunt de vooraf geïnstalleerde software optimaliseren die al op uw locatie is geïnstalleerd. Beide opties hebben hun voor- en nadelen.

De Direct geüpload naar de cloud door middel van webtechnologie of lokale setup waarin de bestanden worden gehost door de serviceprovider, staat bekend als de CloudGBD-optie. Aan de andere kant zullen de geoptimaliseerde bestanden die van de cloudprovider zijn geüpload naar de SQL of Reports Manager, de Data Factory of het Reporting Center van het bedrijf worden genoemd. Hoewel beide opties de beste optie zijn voor bedrijven met een groot datawarehouse en een groot aantal gebruikers nodig hebben om er toegang toe te krijgen, kunnen bedrijven die minder gebruikers nodig hebben, kunnen kiezen voor de in de cloud geüploade oplossing.

De uitdaging voor elk bedrijf met een groot datawarehouse om gegevens naar de cloud te uploaden en daar op te slaan, is dat het het bedrijf de mogelijkheid biedt om de prestaties en de kwaliteit van de diensten die het zijn klanten biedt, te verbeteren. De mogelijkheid om digitaal te werken geeft bedrijven ook de kans om de kosten te verlagen die ze zouden moeten besteden aan in-house personeel zonder of met weinig voordeel.

Hoewel bedrijven die cloud computing-diensten aan hun klanten aanbieden zich terdege bewust zijn van de voordelen die het systeem biedt, zijn er nog enkele problemen die moeten worden aangepakt. Bedrijven die vinden dat ze niet profiteren van de technologie zijn noodzakelijke vragenstellers. Het systeem is een geweldige optie voor bedrijven die technologie willen gebruiken als een kosteneffectieve oplossing voor hun bedrijf. Het is belangrijk om te begrijpen dat de sleutel tot de prestaties van het systeem het gebruiksniveau is dat de klant vereist. Het niveau kan zo eenvoudig zijn als twee computers met de mogelijkheid om het uit te breiden tot een grote database. Het is altijd raadzaam om ervoor te zorgen dat de gekozen cloud computing-service het beste is voor het type bedrijf dat wordt overwogen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.